Pyöräily 66km 19.8.2017, Iitti

Kouvolan Pyöräilijät järjestävät Kalevan Kierroksen pyöräilyn jo toisen kerran Iitissä.

Kilpailumatka on 66 km, joka ajetaan yhtenä kierroksena. Kisareitti kulkee Kymenlaaksossa seuraavasti: Haapakimolantie (360) – Kimonkyläntie (3601) – Metsäuodintie (3601) – Artjärventie (174) – Kimonkyläntie (174) – Salmelantie (172) – Hietanantie (1731) – Perheniementie (1731) – Sääskjärventie (1731).

Kilpailukeskus sijaitsee Kausalan keskustassa vt 12 varrella urheilukeskus Ravilinnassa (Veteraanitie 2, 47400 Kausala). Käytössä pukuhuoneet suihkuineen ja kilpailumaksuun sisältyy ruokailu kilpailukeskuksen yhteydessä toimivassa ravintolassa. Kilpailukeskuksesta on n 1 km matka kilpailun lähtöön. Varaathan riittävästi aikaa siirtymiseen.

Ilmoittautuminen Kalevan kierroksen nettisivujen kautta 10.8.2017 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat viitenumeron sähköpostiisi. Osanottomaksu 39 € / henkilö maksettava 10.8.2017 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen Kalevan Kierroksen sivujen kautta 16.8.2017 mennessä tai paikan päällä kilpailutoimistoon, 58 € / henkilö. Paikan päällä ilmoittautuminen klo 9 mennessä. Myös paikanpäällä kisaan ilmoittautuneitten Kalevan kiertäjien tulee ilmoittautua jälkikäteen Kalevan kierroksen sivujen kautta saadakseen pisteet pyöräilystä.

Lähtöjärjestys: Kalevan kierroksen ulkopuoliset lähtevät klo 10 alkaen ja Kalevan kiertäjät klo 10.15 alkaen. Paikan päällä jälki-ilmoittautuneet lähtevät viimeisenä ennakkoilmoittautuneiden jälkeen. Jos tiedät pyöräileväsi pitkään (yli 4 tuntia) ja haluat aikaiseen lähtöön klo 9 alkaen, laita sähköpostia karjalainen.sanna@gmail.com

Kilpailussa noudatetaan Suomen Pyöräilunionin ja Kalevan Kierroksen osakilpailusääntöjä ja erillisohjeita. Kalevan kierroksen säännöt löytyvät täältä ja osakilpailuiden säännöt täältä. Huomaathan, että kilpailussa on peesauskielto ja että peesausraja on 25 m. Kieltoa valvotaan matkan varrella, mutta tärkeintä on, että kilpailu on kaikille turvallinen!

Kalevan kierroksen osalta yhteyshenkilönä toimii Tiiu Tuomi, tiiu.tuomi@gmail.com tai p. 0400602756

HUOMATKAA!
Pyöräilyn turvallisuus
Pyöräily on laji, jossa vauhdit ovat kovia ja olemme kilpailemassa muun liikenteen joukossa. Viime vuonna Kalevan Kierroksen pyöräilykilpailuissa sattui kaksi vakavaa onnettomuutta. Pyrkikäämme siihen, että tänä vuonna niitä ei tule.
Siksi on erityisen tärkeää, että jokainen osallistuja noudattaa tempoajon sääntöjä ja lisäksi ottaa huomioon että liikumme muun liikenteen joukossa:
1. reitti on vain omalla kaistalla, vastakkaisella kaistalla ajaminen on kielletty
2. kiinniajetun kilpailijan ohittaminen tapahtuu vasemmalta ja etäisyys ohitettavaan on oltava 25m menosuuntaan ja 2 m sivusuuntaan
3. reitillä on muutama tiukka mutka, joissa on ajettavan riittävän hiljaa
4. koska ajamme tempoajoa, on peesaaminen kielletty

 

Kilpailukutsu KoPyn sivuilla

Pyöräilyn ilmoittautuminen

Vinkkejä pyöräilyyn valmistautumiseen

Kilpailuohje

Lähtöjärjestys

 

 

Comments are closed.