Suunnistus 15km 27.5.2017, Hämeenkangas

Lähtöluettelo

Ratamestarin lausunto

Kilpailuohjeet

Pirkan Hiihdon maisemissa, Hämeenkankaalla Ikaalisten Vatulassa, lauantaina 27.5.2017

Lähdöt

Hitaiden etenijöiden ennakkolähtö yhteislähtönä klo 10.00.  Väliaikalähdöt klo 11.00. alkaen. Lähtöön matkaa n. 300 metriä.

Emit-ohje

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava emit-kortin numero. Mikäli numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa vuokrakortin. Emit-kortin vuokra on 3€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkista ennen lähtöä järjestäjän sivuilta tai lähtölistoista että sinulle on merkitty oikea emit-kortin numero. Väärällä emit-kortilla suunnistaneet kilpailijat hylätään. Palauttamatta jääneistä vuokrakorteista peritään 60 € maksu.

Ilmoittautuminen

Kalevan Kierroksen ilmoittautumispalvelua käyttäen su 21.5. klo 24.00 mennessä, osanottomaksu 38 €. Jälki-ilmoittautuminen puolitoistakertaisin maksuin torstaihin 25.5. klo 24.00 mennessä.  Jälki-ilmoittautuminen mahdollista myös paikanpäällä kilpailukansliaan viimeistään puolitoistatuntia ennen lähtöaikaa.

Mikäli epäilet juoksuvauhtiasi tai suunnistuskuntoasi, siten että sinulla menee radalla yli viisi tuntia, ilmoittaudu hitaiden etenijöiden ennakkolähtöön.

Ilmoittaudu suunnistukseen

Sarjat

Naiset: Yleinen, 40, 50, 60
Miehet: Yleinen, 40, 50, 60, 70, 80

Sarja perustetaan, jos sarjaan ilmoittautuu enemmän kuin kolme kilpailijaa. Muutoin kyseinen sarja yhdistetään nuorempaa sarjaan Kalevan Kierroksen sääntöjen mukaisesti. Kilpailu on avoin siten, että kaikkiin sarjoihin voi ilmoittautua myös muut kuin Kalevan Kiertäjät.

Kartta, maasto ja radat

Kilpailukartan mittakaava 1:10 000, päivitys 05/2017, tuloste, käyräväli 5 metriä.

Hämeenkankaan ja Vatulan alue tarjoaa hyväpohjaista kangasmaastoa, jossa näkyvyys ja juoksukelpoisuus on hyvä. Korkeuseroja kohtalaisesti. Rata on kaikille sama n. 15 kilometriä. Radalla on hajonta.

Opastus ja pysäköinti

Valtatie 3:n ja tien 261 risteyksestä. Ajoaika on noin 10 minuuttia. Opastus paikalla kilpailupäivänä klo 8.00 alkaen. Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä (enintään 1 km).

Kilpailukeskus

Kilpailukeskusken infosta jaetaan kilpailunumerot ja muu kilpailumateriaali kilpailupäivänä klo 09.00 lähtien. Kilpailun jälkeen osallistujille jaetaan osanottajamuisto ja keittolounas. Kilpailukeskuksessa on kisaravintola, vessavaunu, pesu- ja pukeutumistilat sekä urheiluvälinekauppoja.

Majoitus

Motelli Kyröskoski, puh. 0400 432 585, http://www.motellikyroskoski.fi
Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä, https://resort.cumulus.fi/hotellit-ja-kylpylat/ikaalisten-kylpyla

Toimihenkilöt:

Ratamestari Pekka Sorsa
Valvoja Tapani Jokela, IkNV
Kilpailunjohtaja Elisa Tuomisto

 

Kyrös-Rastin kisasivu: http://kyros-rasti.fi/kalevan_kierroksen_suunnistus_27*5*2017/

 

Ilmoittaudu suunnistukseen

 

Kalevan Kierroksen suunnistus

Kalevan Kierroksen suunnistuksen radan pituus on noin 15 kilometriä. Suunnistus juostaan yhteis- tai väliaikalähtönä.  Vaikka metsään lähdettäisiin yhteislähdöllä, erilaiset hajonnat takaavat sen, että kanssakilpailijat eivät välttämättä kierrä kaikkia rastivälejä samassa järjestyksessä.

Varusteista keskeisin on kompassi, myös suunnistuskengät ja -asu ovat suositeltavia. Suunnistuksessa leimaamiseen käytetään elektronista kilpailukorttia (Emit), jonka voi tarvittaessa vuokrata kilpailujärjestäjältä.

Kuntorasteja järjestetään lähes kaikkialla Suomessa keväästä alkaen ja monet seurat järjestävät suunnistuskouluja

2017 suunnistetaan Pirkan Hiihdon maisemissa, Hämeenkankaalla Ikaalisten Vatulassa. Rata on kaikille sama, n. 15 km.

Comments are closed.