2019 ilmoittautumisesta – vielä ehtii, mutta nyt pitää jo toimia!

suomisport2

2019 on ensimmäinen kerta, kun ilmoittautuminen ei tapahdu Kalevan Kierroksen oman tietojärjestelmän kautta. Tämä on aiheuttanut hieman epätietoisuutta siitä, miten ilmoittautumien tapahtuu. Suurin ongelma on yleensä se, että ohjeita ei lueta kunnolla. Tietenkin uuden järjestelmän sisäänajaminen on hankalaa, mutta yritetään selventää miten tänä vuonna toimitaan. Tässä jutussa ilmoittautumisen ohjeen kertauksen lisäksi käydään läpi mihin mennessä ja miten joukkueet tulee ilmoittaa ja koota, tämä on kapteeneille tärkeää tietoa.

Luistelun ja joukkueeseen ilmoittautumisen viimeinen päivä on lauantaina 19.1.2019. Joukkueen kokoamisen viimeinen päivä on keskiviikkona 23.1.2019. Kaikkien kaudelle 2019 joukkueeseen tulevien tulee ilmoittautua 19.1 mennessä henkilökohtaisesti Suomisporttiin, vaikka eivät osallistuisikaan luisteluun.

Jos haluat mukaan Kalevan Kierrokselle, niin sinun pitää olla Kalevan Kierros ry. jäsen. Jäsenmaksun (20€) maksu tapahtuu Suomisportissa näiden ohjeiden mukaisesti:

Jäsenmaksun maksaminen

Kun jäsenmaksu on maksettu, niin voit ilmoittautua Suomisportissa mukaan tämän vuoden kierrokselle. Voit ilmoittautua joko yksilönä (30€) tai joukkueen jäsenenä (20€). Yksilönä voit ilmoittautua koko vuoden ajan, mutta joukkueen jäseneksi pitää ilmoittautua viimeistään 19.1.2019 klo 24:00 mennessä. Sen jälkeen ei joukkueeseen enää pysty ilmoittautumaan.

Yksilöilmoittautuminen

Joukkueilmoittautuminen

Kaikki ilmoittautuvat Suomisporttiin riippumatta ovatko yksilö- tai joukkuekilpailussa mukana!

Lauantaihin 12.1.2019 puoleenyöhön mennessä 2019 Kierrokselle ilmoittautuneiden nimet siirretään Kalevan Kierroksen omaan Suomisportista erilliseen järjestelmään, eli vanhaan Kalevan Kierroksen tietojärjestelmään, jota aiemmin käytettiin ilmoittautumisiin. Maanantaista 14.1.2019 alkaen joukkueen kapteeneilla on mahdollisuus koota Kalevan Kierroksen tietojärjestelmässä omat joukkueensa samalla tavalla kuin viime vuonnakin (jos joukkueen kapteenikin on uusi, siitä alempana). Joukkueen pystyy kokoamaan vain sellaisista jäsenistä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun sekä 2019 Kierroksen osallistumismaksun 12.1.2019 mennessä.

Jälkimmäinen ja viimeinen aikaraja Suomisportissa joukkueisiin ilmoittautumiseen on lauantaina 19.1.2019 puoleenyöhön mennessä. Tämän jälkeen tehdään loppujenkin ilmoittautuneiden siirto Kalevan Kierroksen tietojärjestelmään sunnuntain 20.1.2019 aikana. Maanantaista 21.1.2019 alkaen jälkimmäisen siirron myötä siirtyneitä kisaajia voi käyttää joukkueissa ja joukkueiden lopulliset kokoonpanot täytyy olla tehtyinä keskiviikko 23.1.2019 mennessä.

Luistelun ja joukkueeseen ilmoittautumisen viimeinen päivä on siis lauantai 19.1.2019. Ja joukkueen kokoamisen viimeinen päivä on keskiviikko 23.1.2019.

Kirjautuminen Kalevan Kierroksen tietojärjestelmään

Joukkueen kapteenin pitää olla Suomisportin lisäksi rekisteröitynyt Kalevan Kierroksen titetojärjestelmään. Kaikki uudet kiertäjät (sellaiset jotka puuttuvat Kalevan Kierroksen tietojärjestelmästä) saavat tietojärjestelmäsiirron yhteydessä tunnuksen ja salasanan Kalevan Kierroksen tietojärjestelmään ja nämä tunnukset lähetetään heidän sähköpostiinsa. Muille näillä tunnuksilla ei ole merkitystä, mutta mikäli uusi kiertäjä toimii joukkueen kapteenina eli kokoaa joukkueen, täytyy hänen kirjautua annetulla tunnuksella Kalevan Kierroksen tietojärjestelmään ja valita joukkueeseen tulevat kilpailijat.

Electrofit_Kalevankierros_logo_v3

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.