Hallituksen kokous lokakuu

Tuomas esitteli juoksun palautteen. Kiitosta saatiin reitistä ja kisan sijainnista. Eniten kritiikkiä sai jonot numeroiden noutamisessa ja ruokailu. Ensi vuodeksi: seuraavan vuoden esite jaetaan kaikille osallistujille, opasteet kisapaikalla paremmiksi, aikataulu selvemmin esille, numeroiden jako pyykkinarulta, tapahtuman kuvat niin, että linkki KK:n sivuille, josta jaetaan eteenpäin, tulospalvelu paikan päällä niin, että ainakin palkittavat tietävät, että ovat pallilla.

Summattiin vähän mennyttä kautta hallituksessa ja sovittiin, että Jupe kertoo jäsenille katsauksen Pajulahdessa hallituksen edesottamuksista sekä valottaa hieman suunniteltua tulevaa. Yhdessä todettut kehityskohteet: lajivastaavan työkirja, uusien kiertäjien rekrytointi. Onnistumiset: tiedotus, lajiliittoyhteistyö, palautteen kerääminen ja siitä tiedottaminen, talouden ajantasaisuus.

Alustavasti tulos tulee olemaan vähän miinuksella, mutta ei suunniteltua enemmän. Juoksun maksut on tilitettyKK:n  tilille ja niistä maksetaan Viipurin Urheilijoiden osuus laskun mukaisesti.
Tehtiin ensi vuoden budjetti, joka esitetään vuosikokoukselle.

2020 -kilpailutukset ja sopimukset.
Luistelu: sopimus on Kuopiossa nyt allekirjoitettavana
Hiihto: ei vielä ole sopimusta, koska vuosikokouksessa päätetään hiihdon paikka.
Suunnistus: Sopimus tehdään mahdollisimman pitkälle valmiiksi ennen uuden hallituksen aloittamista

Vuosikokousjärjestelyt: paikkana Pajulahti, selvitetään saadaanko valojänis-testejä esim. perjantai-illalle. Electrofitin Simo tulee pitämään luennon kestävyysharjoittelun ohjelmoinnista vuoden ajalle kiertäjien näkökulmasta. Vuosikokousta ennen järjestetään Rogaining kilapailu.

Suomisport: Päätimme ottaa käyttöön Suomisportin vuodelle 2019.

Markkinointi. Haastejoukkueet 2019, mukana on kuusi varmaa joukkuetta.

Vuosikirjan tilanne. Artikkelit on jaettu ja osa on jo tehtykin, Tuomas kerää jutut ja kommunikoi Ilkan kanssa vuosikirjan ulkonäön suhteen.

Messuosallistumiset: käydään mahdollisuuksien mukaan messuilla ja muissa tapahtumissa esittelemässä Kalevan Kierrosta.

No Name tekee sivuille mainoksen ja tuo vuosikokoukseen sovituskappaleet verkkarista.

kkjkp2 kkjp

 

Comments are closed.