Juoksun palaute

Kiitos kaikille palautetta juoksusta antaneille!

Juoksuun osallistui 220 kiertäjää ja palautetta antoi 68 kiertäjää eli noin 31% osallistujista. Palaute oli kaksijakoista. Reitti, sen merkkaus ja kilpailun sijainti saivat kiittävää palautetta, mutta numeroiden jako epäonnistui pahasti eikä ruokailuunkaan oltu varauksettoman tyytyväisiä.

Hallitus on käsitellyt palautteen kokouksessaan ja todennut, että seuraaviin seikkoihin vaikutetaan ensi vuoden juoksun järjestelyissä. Kisapaikan opasteita parannetaan niin, ettei kenellekään jää pukuhuoneiden ja ruokailun sijainti epäselväksi. Lisäksi kisan aikataulu tuodaan paikan päällä selvemmin esille. Tulospalvelua parannetaan niin, että ainakin sarjojen palkittavien tulokset ovat kisapaikalla nähtävillä. Tärkeimpänä parannuksena numeroiden jako ”pyykkinaruilta” niin, että osallistujat voivat itse poimia numeronsa ilman jonotusta.

Kysyimme myös mielipiteitä Suomisportin käytöstä ilmoittautumiseen. Yli 85% vastaajista oli sitä mieltä, että se sujui vähintään kohtuullisesti ja runsas 7% oli sitä mieltä, että ilmoittautuminen sujui erittäin huonosti. Seuraavan kerran Suomisportia käytettäessä hallitus lisää ohjeistusta, ettei pettyneitä olisi enää noin suurta määrää.

Comments are closed.