Hallituksen kokous 7 / 18 yhteenveto

Jatketaan KK-expoa kilpailutapahtumissa. Kokeillaan paikallisseurojen esittelysivuja KK:n sivujen alle, Tuusulan Tallaajat ovat innostuneet olemaan ensimmäinen seura, jonka kanssa kokeilu tehdään.

Taloustilanne budjetoidun mukainen

Ari esitteli soudun palautteen. Palautekyselyä ei tehty kisan jälkeen, mutta kaikki saatu palaute on ollut positiivista.

Käytiin läpi pyöräilun palaute, joka oli myös pääosin positiivista. Pyöräilyn palautteen yhteenveto ja sovitut kehityskohteet julkaistiin nettisivuilla.

Juoksun ilmoittautumisessa kokeillaan Suomi Sport -järjestelmää, jossa maksun voi hoitaa ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä on sekä palvelu kiertäjille että KK-hallinnolle, jossa maksujen karhuaminen on työlästä käsityötä.  Juoksun järjestelyt ovat aikataulussa. Tuomas vastaa juoksun järjestämisestä. Pysäköintipaikkojen riittävyys ja ruokailun järjestäminen vain Kalevan Kiertäjille isossa tapahtumassa vaativat juoksuvastaavalta ja juoksun järjestäjältä erityistä tarkkaavaisuutta.

2019 vaihtuvat osalajit soutu ja pyöräily ovat edenneet sopimuksiin asti. Pyörilyn reittiehdotus on hallituksen kommentoinnilla parhaillaan. Soudussa tultaisiin sallimaan myös parisoutu melonnan kaltaisena suorituksena.

2020 luistelu järjestetään luonnonjäällä Kuopiossa, varapaikkana Kuopion uusi tekojää. Hiihtopaikaksi valittiin Helenan hiihto Pohjanmaalla.

Vuosikokous pidetään Pajulahdessa 24.11.2018

Käsiteltiin hallituksen tekemät vuosikokousaloitteet ja äänestettiin niiden puolesta. Kaksi esitystä päätettiin esittää vuosikokoukselle. Vuosikokousaloitteet julkaistaan pari viikkoa ennen juoksukilpailua netissä.

Haastejengejä on saatu hyvin houkuteltua mukaan 2019 kaudelle. Tuomas ja Jupe esittivät markkinointiyhteistyöehdotuksen, jossa kiertäjät voisivat saada ilmaisen luistelun tai joukkueosallistumisen, mikäli myyvät yrityksille KK:n markkinointipaketteja. Paketit julkaistaan nettisivuilla ja asiasta tiedotetaan Kiertäjässä.

 

 

Comments are closed.