Suomisport käyttöön ilmoittautumisissa

Suomisport

Kalevan Kierroksen hallitus on päättänyt ottaa käyttöön Suomisport-järjestelmän ilmoittautumisten ja maksujen hallinnointiin. Järjestelmän kautta ilmoittauduttaessa maksu suoritetaan saman tien ja maksun voi suorittaa joko verkkomaksuna (oman verkkopankin kautta), korttimaksuna (debit- tai credit-kortilla) tai laskulla, jolloin tapahtuman hinnan lisäksi peritään 5 euron laskutuslisä.

Suomisport on koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisport-palvelua käyttää tällä hetkellä 60 lajiliittoa, 125 urheilulajia, tuhansia urheiluseuroja sekä 230 000 kirjautunutta liikkujaa. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin. Voit lukea lisää täältä.

Juoksun ilmoittautuminen tehdään Suomisportin kautta. Jos et ole ennen käyttänyt Suomisportia, niin sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Suomisportiin kirjaudutaan rekisteröitymisen jälkeen tekstiviestillä tai sähköpostilla tulevan kertakirjautumislinkin kautta (salasanoja ei tarvita). 

Juoksun ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset kiertäjä-numerosi ja kilpailusarjasi. Jos ne eivät ole itselläsi muistissa, niin voit hakea ne ennen ilmoittautumista Kalevan Kierroksen sivuilta täältä. Mikäli et jostain syystä onnistu kirjautumaan sisään, niin numeron ja sarjan voi pyytää myös sähköpostilla: hallitus@kalevankierros.fi.

Suomisportin sisäänkirjautuminen täällä.

Comments are closed.