Pyöräilyn palaute

Kiitos kaikille palautetta pyöräilystä antaneille!

Suurin osa palautteesta on ollut positiivista. Varsinkin Kouvolan Pyöräilijoiden järjestelyitä kehuttiin (ilmoittautumispiste, liikenteenohjaus, ruokailu ja kahvit, kisakeskus, jne). Reitti on vuosien varrella saanut paljon kiitosta varsinkin rauhallisista osuuksistaan, joissa ei paljon autoja kulje. Suurin osa vastaajista (60 %) arvioi tapahtuman viitosen arvoiseksi asteikolla 1 – 5.

Kritiikkiä saivat lähtölistat, joita jouduttiin päivittämään vielä perjantai-iltana ennen kilpailupäivää ja jotka tulivat myöhään julki. Lisäksi kritisoitiin ennakkoinformaatiota, joka oli osin riittämätöntä (mm. huoltoautokielto). Kasvisruokaa toivottiin tarjottavaksi toiseksi vaihtoehdoksi ja maalissa/kisakeskuksessa olisi toivottu olevan juomapiste kisan jälkeen.

Hallitus on käsitellyt palautteen kokouksessaan ja todennut, että lähtölistojen saamisen nopeuttamiseksi jälki-ilmoittautuneet laitetaan lähtemään ennakkoilmoittautuneiden perään, jolloin ennakkoilmoittautuneet saavat tietää oman lähtöaikansa ja -järjestyksensä hyvissä ajoin ennen kilpailua. Lisäksi etukäteisinformaatiota (mm säännöistä, toiminnasta ohitustilanteissa) ennen kisaa tullaan lisäämään ensi vuonna.

Lue palautteen yhteenveto täältä!

Comments are closed.