Soudun ilmoittautuminen avattu

soutuilm

Sää on sen verran kesäinen, että on aika suunnata ajatukset Kierroksen seuraavaan lajiin eli soutuun. 2018 jatketaan soutamista Keurusselän aalloilla. Viime vuoden reittimuutos sai kiitosta kiertäjiltä, joten myös tänä vuonna soudetaan kolme kertaa 10 km lenkki.

Soudun järjestäjien eli Keurusselän soutajien sivuilla on kilpailukutsu sekä kartta soutureitistä että lähtö- ja maalipaikasta.

Ilmoittautuminen on myös avattu. Lukekaa ohjeet ennen ilmoittautumista, jotta saadaan osallistuja- ja tuloslistat kerralla mahdollisimman paljon oikein.

Ilmoittaudu soutuun

Muutamia neuvoja ilmoittautumiseen:

Jos soudat vuorosoudussa, niin toinen soutajista tekee ilmoittautumisen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään soutukaverin syntymävuosi ja kk-numero. Ne löytyvät Kierroksen tilastosivuilta Tilasto hakuominaisuudella Tilaston saa aakkosjärjestykseen painamalla yläreunassa sukunimi kohdasta. Kiertäjänumero on toisessa sarakkeessa ja syntymävuosi sarakkeessa kuusi. Soutukaveri voi olla myös kierroksen ulkopuolinen. Jos joku kiertäjä aikoo soutaa kahdessa lähdössä, niin ensin pitäisi tehdä se ilmoittautuminen, josta haluaa saada ajan pistelaskua varten. Ja toiseen lähtöön ilmoittautumisen tulisi tehdä soutukaveri, sillä yksi henkilö voi ilmoittautua vain kerran.

Ja muistathan ilmoittaa, kummassa lähdössä soudat. Eli aamulla klo 9.00 starttaavat yksiköt ensimmäisen kerran reitille ja 12 min myöhemmin vuorosoutajat päästetään perään. Toinen lähtö on klo 13:30, jolloin lähtevät yksisoutajat ja vuorosoutajat yhtäaikaa liikkeelle.

Melonta ja yksinsoutu maksavat 40€ ja vuorosoutu 80€. Vuorosoudussa maksu menee ilmoittajalle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.6.2018. Sen jälkeen osallistumismaksu nousee 15€ eli jälki-ilmoittautuneiden hinnat ovat 55/110€.

Ulkopuolisten ilmoittautuminen

Mikäli et ole mukana Kalevan Kierroksella, pitää sinun ensi rekisteröityä, että pääset ilmoittautumaan soutuun Kalevan Kierroksen sivujen kautta. Ulkopuolisten ilmoittautuminen onnistuu myös suoraan soudun järjestäjille.

Rekisteröidy

Rekisteröitymisen jälkeen voi ilmoittautua Kalevan Kierroksen sivujen kautta saamillasi tunnuksilla.

 

Comments are closed.