Suunnistusopetusta

IMG_2758 (2)

Vielä reilu kuukausi aikaa Kalevan Kierroksen suunnistukseen. Jos suunistustaidot ovat olemattomat tai kaipaavat hieman päivitystä, on tarjolla suunnistukouluja . Koska Kieroksen suunnistus on keväällä, niin kovin montaa kertaa iltarasteja ei kerkiä kiertämään. Tämän vuoksi olisi hyvä, että suunnistuksen perusteet olisivat kunnossa. Joka puolella Suomea järjestetään paikallisten suunnistusseurojen kursseja myös aikuisille vasta-alkajille. Kattavimman listan suunnistuskursseista löytää suunnistusliiton sivuilta:

Suunnistuskursseja

Tuolta listalta puuttuu muutamia kursseja, mutta voit itse käydä katsomassa, mikäli oman paikkakuntasi suunnistuseura järjestää koulutusta suunnistuksen osalta.

reitillä

Lisäksi netissä on muutamia suunnistuskoulutuksia:

Huippusuunnistuskoulussa Marko Vapa pitää viisi kaksi tuntia kestävää verkkokurssia, joissa on mukana myös asiantuntijoina Pasi Ikonen ja Jani Lakanen. Koulu on jo alkanut, mutta mukaan ehtii vielä. Pidetyt kurssit on katseltavissa myöhemminkin.

Huippusuunnistuskoulu

 

Toinen enempi Jukolan viestiin valmistava nettikoulutus sopii myös hyvin Kalevan Kiertäjille. Tässä Hannu Airilan vetämässä koulutuksessa saat suunnistuksen opastuksen lisäksi oman kesää kohden nousujohteiseen harjoitusohjelmaan.

Asiakkaan tarina

Jukola-koulu

SuunnistaKuinMestariKansi

Ja mikäli ei halua osallistua erilaisiin koulutuksiin, niin keväällä on ilmestynyt uusi suomenkielinen kirja suunnistuksesta. Tämä Outi Hytösen kirjoittama Suunnista kuin mestari -kirja johdattaa suunnistuksen perustaidoista askel askeleelta sujuvampaan navigointiin aina kilpasuunnistajan ajatusmaailmaan asti.

Suunnista kuin mestari

 

 

Comments are closed.