Kalevan kiertäjät kärkipäässä Neljän Vuoren Hiihdossa

naiset50vl

 

Neljän Vuoren Hiihdon yhteydessä käytiin veteraanien perinteisen tyylin pitkän matkan SM-kisat. Kiertäjistä muutamia oli ilmoittautunut myös SM-kisaan. Menestystä kiertäjille tuli myös tältä tasolta. Parhaiten onnistui Anneli Lintukangas, joka voitti naisten 50-vuotiaiden sarjan 3.09 ajalla. Myös Kierroksen hiihdon voittaja Markus Välimäki pääsi mitalleille ollen miesten 40-vuotiaiden sarjan toinen. Myös Kierroksen kakkonen, Toni Pikkarainen olisi saavuttanut SM-mitallin, jos olisi osallistunut SM-sarjoihin.

 

40vpalkinnot

 

Muissa kuin SM-sarjoissa kiertäjät kahmivat palkintosijoja ahkerasti. Toni Pikkarainen oli perinteisen tyylin 40-vuotiaiden nopein. 60-vuotiaiden sarjassa Juhani Kumpusalo hiihti toiseksi ja Eero Mäkipelto kolmanneksi. 70-vuotiaiden sarjassa Matti Suihkonen sijoittui kolmanneksi. Naisten 40-vuotiaiden sarjassa Katri Lindroos (682) ja Pirkko Pennala (684) nappasivat kakkos- ja kolmossijat. Johanna Kilpeläinen (695) voitti naisten 50-vuotiaiden sarjan. Ja naisten 60-vuotiaiden sarjan kolmoisvoitto meni kiertäjille järjestyksessä Marja-Liisa Salonen, Raili Tonteri ja Marja-Leena Peipinen.

 

Pennalamaalissa

Touhojohannakilpe146

 

Vapaalla tyylillä tuli myös menestystä. 70-vuotiaiden kolmoisvoiton kiertäjille takasivat Raimo Hämäläinen, Klaus Kuusi ja Reijo Lahtinen. Naisten 40-vuotiaiden sarjassa Kirsi Korpijärvi sijottui kolmanneksi.

Kaikki kuvat Tuoho Häkkinen

 

Comments are closed.