Kisajärjestäjän terveiset

IMG_6693

Tarkistimme sähköisestä ajanotosta tuloksenne ja kierroslaskijanne lomakkeet pitävät paikkansa. Viikonloppuna oli käytössä uusi ajanottojärjestelmä, jonka tarkoituksena oli parantaa live-seurantaa sekä tulosten tarkkuutta. Ajanotto toimi päivän aikana erittäin hyvin, muutamia kehittämiskohteita on tiedossa koskien ensi vuoden luistelua. Pahoittelut siitä, että 2 ekassa erässä on sattunut tulkintavirhe, kun live-seurannan kierrosmäärässä ei osattu huomioida, kuinka ajanottojärjestelmä numeroi kierrokset. Meitä harmittaa vielä sekin, että ”kirikierrosvahinko” (kuuluttaja kannusti Kirikierrokselle! väärällä hetkellä) on sattunut muistaakseni myös viime vuonna samassa (2.) erässä. Ensi vuonna ei sitten enää tapahdu .

Luistelun tulokset: http://my4.raceresult.com/89485/results?lang=fi

Lopputulokset vahvistavat kuitenkin kierroslaskijalomakkeissanne olevat tiedot ja tulospalvelu päivitti myös kirikierrosten vaikutukset lopputuloksiin.

Toivon, että tästä huolimatta olette viihtyneet Seinäjoella ja että kilpailun olosuhteet ja muut asiat ovat olleet odotustenne mukaiset.

Koko kisaorganisaatio kiittää teitä osallistumisesta kilpailuun ja toivoo onnistumisia Kalevan kierroksen muissakin lajeissa.

T: Jiuliano Prisada

Seinäjoen urheilijat

www.su-luistelu.fi

www.facebook.com/suluistelu

— Ylinopeus on sallittua —

— Speeding is allowed —

Comments are closed.