INFOA KK-luistelusta Seinäjoelta!

SU_logo

 

 

 

Hei ja kiitos ilmoittautumisesta Kalevan kierros -luistelutapahtumaan

 

Osallistujia on tulossa noin 260, jotka on jaettu kuuteen erään. Seinäjoen Urheilijat isännöi kilpailuja.

 

Tapahtumapaikkana toimii Seinäjoen jääurheilukeskuksen tekojäärata, osoite Alaseinäjoenkatu 9, 60320 Seinäjoki. Jääurheilukeskuksessa on muitakin tapahtumia samana päivänä, joten ruuhkaa yleisissä tiloissa on odotettavissa. Luistelijoille on varattu pukukopit (merkattu kylteillä), joissa on myös pesumahdollisuudet. Lisäksi pyydämme varovaisuutta, sillä jääurheilukeskuksen tontilla on rakennustyöt menossa.

 

Harjoitus radalla perjantaina: perjantaina klo 18:30 – 20:30 on seuramme jäävuoro tekojäällä. Sen aikana luistelijat ovat tervetulleita harjoittelemaan. Klo 19:00 aloitamme ajanottojärjestelmän testaus.

 

Kisatoimisto sijaitsee jääurheilukeskuksen aulassa ja se on avoinna pe 26.1. klo 17:30-21:30 sekä lauantaina 27.1. klo 7:00 – kilpailun loppuun.

 

Teroituspalvelut tarjotaan jääurheilukeskuksen aulassa. 64 luistelijaa on varannut teroituspalveluita ilmoittautumisen yhteydessä. Pyydämme erien 1 ja 2 luistelijoita tuomaan luistimet teroitukseen jo perjantaina klo 17:00 alkaen jääurheilukeskukseen. Tarkoituksena on teroittaa luistimet samana iltana, jotta ne olisivat iskukunnossa heti lauantaina. Muiden erien luistelijat voivat tuoda luistimensa teroitukseen heti lauantaiaamuna kuitenkin siten, että järjestäjällä on riittävästi aikaa teroittaa.

 

Aikataulu: tarkistakaa erien alkamisajankohdat 8:00, 10:15, 12:00, 13:45, 16:00, 18:15. Erien välissä suoritetaan aina jäänkunnostus, johon pitää varata riittävästi aikaa. Mikäli edellisessä erässä on hitaampia luistelijoita, joiden luistelu on vielä kesken, heidät siirretään pikkuradalle, jolla voivat jatkaa omaa suoritustaan. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitetaan kilpailupäivän aikana.

 

Kierroslaskenta seuran puolesta tarjotaan niille luistelijoille, jotka ovat varanneet sen ilmoittautumisen yhteydessä. Vaikka kierroslaskijat tietävät hakea sinut kilpailunumeron perusteella, huolehdi myös itse, että laskijasi löytää sinut. Käy kierroslaskijasi kanssa tarvittavat asiat läpi ennen kilpailua, tarkista tulokset kilpailun jälkeen ja allekirjoita kierroslaskentataulu. Mikäli luistelija siirtyy pikkuradalle, kierroslaskenta jatkuu samalla lomakkeella, mutta sähköinen ajanotto ei enää toimii pikkuradalle siirron jälkeen.

 

Turvallisuussyistä suosittelemme kypärän käyttöä. Kypärän käyttö on kuitenkin jokaisen luistelijan vastuulla. Terveydenhuollon ammattilainen on paikalla kilpailun aikana.

 

Ajanotto: tänä vuonna järjestäjällä on käytössä sähköinen ajanotto manuaalisen ajanoton lisäksi. Jokaiselle luistelijalle annetaan transponderi, joka laitetaan nilkkaan. Transponderi palautetaan samaan paikkaan heti luistelun jälkeen. Hukatusta transponderista veloitetaan 50 euroa. Tulokset tulevat nettiin pian kilpailun jälkeen: http://my4.raceresult.com/89485/participants?lang=fi#0_5C7003 (HUOM! TÄSSÄ VAIHEESSA NETISSÄ ON VAIN TESTIVERSIO, VIIMEISTÄÄN KILPAILUPÄIVÄNÄ TULEE LOPULLISET TIEDOT!)

 

Palkinnot erien voittajille jaetaan välittömästi jokaisen erän jälkeen. Jokaisessa erässä jaetaan myös arvontapalkintoja.

 

Osallistumismitalin ja ruokalipun saat palautettuasi kilpailunumerosi kisatoimistoon.

 

Ruokalipulla osallistujat saavat keittolounaan kilpailupaikalla. TV:stä tuttu ja seuramme johtokunnan jäsen Nanna Rintala (https://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/uusi-ruokaohjelma-starttaa-marcos-gois-ja-nanna-rintala-antavat-vinkkeja-ruokapoytaan/6402082; http://www.foodlover.fi/blog/kaikkiaitinireseptit ) valmistaa maukasta  ruokaa, jota luistelijat nauttivat suorituksen jälkeen. Mukana auttamassa seuramme aktiiviset mamagerit.  Ruokalippuja on myynnissä myös huoltojoukoille 6 euron hintaan. Ruokailu järjestetään alkaen klo 10 aulassa. Päivän aikana on mahdollista myös ostaa kahvia sekä seuran fanituotteita (mm. T-paitoja, ylinopeusmukeja, huiveja, jne.). Saaduilla tuotoilla tuetaan seuramme nuoria pikaluistelijoita.

 

TERVETULOA SEINÄJOELLE!

T: Jiuliano Prisada

Seinäjoen urheilijat

 

www.su-luistelu.fi

www.facebook.com/suluistelu

—Ylinopeus on sallittua—

Comments are closed.