Vuosikokous Eerikkilässä

Huomena on Kalevan Kierroksen vuosikokous Eerikkilässä. Päivä alkaa lenkkeilyllä, läskipyöräilyllä ja rogaining-kisalla. Urheilusuoritusten jälkeen on hyvä käydä peseytymässä. Rogaining-kisastakin kerkiää kahden tunnin sarjasta vielä saunomaan Eerikkilään. Pesu- ja saunatilat sijaitsevat Tammela-rakennuksessa. Etuovesta Tammela-kyltin alta sisään ja yksi kerros alaspäin. Oikealla olevan käytävän varrella toisen puolen pukukopit ja sauna varattu miehille ja toisen puolen vastaavat palvelut naisille.

IMG_5903

Kun on peseydytty, niin on hyvä lähteä hakemaan tämän vuoden kirjallisia todistuksia kuntoilusta. Mikäli olet kiertänyt vähintään neljä lajia, niin sitten kirjekuoressa on myös mitalli. Muista ottaa oma kirjekuoresi mukaan. Ja mikäli voit ottaa sellaisen kaverisi kirjekuoren, joka ei ole paikalla, niin tee se. Hakemattomien kirjekuorien postitus on iso urkakka.
IMG_5907

Vuosikokous ja palkintojenjako pidetään Eerikkilä-salissa päärakennuksessa. Löydät sinne parhaiten ajamalla alaparkkipaikalle päärakennuksen ja rakenteilla olevien huviloiden väliin. Kun sitten katsot parkkipaikalta kohti päärakennusta, niin sisäänkäynti Eerikkilä-saliin on rakennuksen vasemmasta päästä alakerrasta. Oven viereen pistetään pystyyn Kalevan Kierros liput. Kahvitarjoilu on Eerikkilä-salin edustalla olevassa tilassa. Palkintojen jaon jälkeen juhlaillallinen on ravintolassa päärakennuksen rannan puolella. Illallisen maksu suoritetaan ravintolan kassalle.
IMG_5906

Comments are closed.