Hallituksen kokous 21.08.2017

TIIVISTELMÄ KALEVAN KIERROKSEN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 21.08.2017

Kalevan Kierroksen hallitus kokoontui viidenteen kokoukseensa Lohjalla. Tässä vaiheessa vuotta asialistan painopiste on kierrosvuoden päätösasioissa, erityisesti vuosikokouksen liittyvissä asioissa. Muitakin asioita luonnollisesti käsiteltiin.

Talouden seurannassa todettiin, että talousarviossa tultaneen pysymään. Mitään merkittäviä kustannusylitylsiä ei ole näköpiirissä ja tulopuoli näyttää myös menevän suunnitelman mukaisesti.

Päätettiin kilpailuttaa vakuutus ja samalla päivittää sen kattavuutta.

Täsmennettiin maksujen kirjaamista sekä tehdä joitakin muutoksia maksujärjestelmään. Nämä ovat teknisiä asioita eivätkä näy mitenkään kiertäjien maksuliikenteessä.

Todettiin, että tietojärjestelmä (ml. verkkosivut) on pääsääntöisesti saatu valmiiksi ja vastaa niitä tavoitteita, joita projektia käynnistettäessä asetettiin. Viimeisenä vaiheena tullaan toteuttamaan oma sivusto uusille (tuleville) kiertäjille, joka teknisesti tulee olemaan osa nykyisiä verkkosivuja.

Markkinoinnissa KK on mukana omalla osastolla Espoon Rantamaratonin expossa viikkoa ennen omaa juoksun osakilpailuamme.

Kaikille nyt kolme lajia suorittaneille lähetetään sähköpostitse kohdennettu muistutus, että osallistumalla Tuusulan juoksuun saavuttaa hyväksytyn Kalevan Kierroksen 2017.

Soudun palautekeskustelu voitiin kuitata nopeasti, sillä järjestelyt toimivat erinomaisesti ja reittimuutos oli olosuhteet huomioiden perusteltu. Ainoa negatiivinen asia oli Keurusselän Pasta Party, joka oli epäonnistunut erityisesti hinta/laatusuhteeltaan.

Pyöräilyn palaute oli myös hallituksen mielestä positiivinen. Kokous oli kuitenkin vain kaksi päivää tapahtuman jälkeen ja saattaa olla, että lajivastaavan korviin kaikki palaute ei ollut vielä ehtinyt.

Vuoden 2018 osakilpailujen osalta kalenteri on jo julkaistu ja valmistelut ovat menossa suunnitelmien mukaisesti. Suunnistuksen osalta voidaan todeta, että Markku Kaartinen tulee olemaan kisajärjestäjien apuna ratasuunnittelussa.

Vuosikokouksen vastuuasioita hallituksen jäsenten osalta tarkennettiin. Kokouspäivän ohjelma julkaistaan viimeistään lokakuun ensimmäisellä viikolla. Kokouksen ajankohta on 18.11. ja paikka Eerikkilän Urheiluopisto.

Vuoden 2019 osalta päätettiin valita soudun järjestäjäksi Virtain Urheilijat. Pyöräilyn osalta asia on vielä auki, mutta päätös tehdään ennen vuosikokousta.

Muilta osin paikkakunnat, kuten aiemmin jo kerrottu, ovat:

Luistelu: Seinäjoki

Hiihto: Jyväskylä

Suunnistus: Mynämäki ja

Juoksu: Helsinki

Hallitus päätti esittää vuosikokoukselle uusiksi sarjoiksi 30, 35 ja 45 (M ja N).

Hallituksen jäsenistä useampi on ilmoittanut halustaan luopua hallitustyöskentelystä. Nykyinen hallitus toivoo jäsenistöltä aktiivisuutta uusien hallituksen jäsenten löytämiseksi.

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu lokakuun alussa.

Ilkka, sihteeri

Comments are closed.