Soudun ilmoittautuminen

IMG_3535

Vaikka Suomen kesä ei vielä ole kunnolla alkanut, niin on aika suunnata ajatukset Kierroksen seuraavaan lajiin eli soutuun. 2017 jatketaan soutamista Keurusselän aalloilla. Toivottavasti tänä vuonna aallot ovat hieman inhimillisemmät kuin viime vuonna. Tosin reittimuutoksia tehdään varmaan, jos tuuli yltyy yhtä kovaksi kuin 2016.

Soudun järjestäjien eli Keurusselän soutajien sivuilla on kilpailukutsu sekä kartta soutureitistä että lähtö- ja maalipaikasta.

Ilmoittautuminen on myös avattu.

Ilmoittaudu soutuun

Muutamia neuvoja ilmoittautumiseen:

Jos soudat vuorosoudussa, niin toinen soutajista tekee ilmoittautumisen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään soutukaverin syntymävuosi ja kk-numero. Ne löytyvät Kierroksen tilastosivuilta Tilasto hakuominaisuudella Tilaston saa aakkosjärjestykseen painamalla yläreunassa sukunimi kohdasta. Kiertäjänumero on toisessa sarakkeessa ja syntymävuosi sarakkeessa kuusi. Soutukaveri voi olla myös kierroksen ulkopuolinen. Jos joku kiertäjä aikoo soutaa kahdessa lähdössä, niin ensin pitäisi tehdä se ilmoittautuminen, josta haluaa saada ajan pistelaskua varten. Ja toiseen lähtöön ilmoittautumisen tulisi tehdä soutukaveri, sillä yksi henkilö voi ilmoittautua vain kerran.

Ja muistathan ilmoittaa, kummassa lähdössä soudat. Eli aamulla klo 9.00 starttaavat yksiköt ensimmäisen kerran reitille ja 12 min myöhemmin vuorosoutajat päästetään perään. Toinen lähtö on klo 13:30, jolloin lähtevät yksisoutajat ja vuorosoutajat yhtäaikaa liikkeelle.

Melonta ja yksinsoutu maksavat 40€ ja vuorosoutu 80€. Vuorosoudussa maksu menee ilmoittajalle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.6.2017. Sen jälkeen osallistumismaksu nousee 15€ eli jälki-ilmoittautuneiden hinnat ovat 55/110€.

IMG_3543

 

Comments are closed.